Årsunda - Hedesunda

Idag kom jag äntligen på en ÅIF-match igen och inte vilken match som helst utan den sista i serien. Det var en viktig match för Årsunda och Hedesunda stod för motståndet.

 

Det märktes också i matchen att det va lite spänning – dessutom två lag som spelade rätt olika.

Men kämpaglöden va de väl inget fel på från nåt av lagen. Målmässigt va de väl jämt också… 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, och sedan kom då i allra sista stund även 3-2-målet.

 

Dagen till ära var det riktig fotbollsfest och trots regn – vilket vi i och för sig är van med efter denna sommar – var det mycket folk på IP. Hemmalaget hade eskort in av ett flicklag och i halvlek var det uppradning av alla ungdomslag. Det var också dragning i fotbollslotteriet samt övriga lotter som sålts. Här blev det ett av ÅIF´s största fan som drog hem jackpot

– Grattis Ingrid…Det var du värd :)

 

Lagom till sista målet kom solen fram – som ett tecken på den glädje som spreds på IP då Årsundas Alaa Izzat lyckas få in 3-2-målet. Tål att nämnas är också att Årsunda idag hade en ”gammal goding” i mål.

Magnus Bernhardsson hade  inför denna viktiga match dammat av målvaktshandskarna och intagit målvaktandet då de två målvakterna som normalt brukar stå inte var spelbar av olika anledningar.

Nu ser vi fram emot kvalspelet som sätter igång nästa helg om jag inte är felinformerad.

GRATTIS grabbar och lycka till

 

Efter matchen fick alla duktiga ungdomar gå ut på plan och få pris för årets insatser på fotbollsplan.

Elis bergströms minnesstipendium gick i år till två mycket duktiga tjejer:

Elsa Hjälte och Angelika Rylander.

 

 

Övriga foton på ungdomarna kommer senare
 

RSS 2.0