Here we go again!

Så var det då äntligen dags.

Hösten är här och fotbollen är igång igen så otroligt roligt men med en massa blandade känslor såklart eftersom det går framåt med stormsteg mot en kommande vinter… Men inte ta ut det i förväg nu!

Matchen mot Hedesunda var en ren fröjd mestadels av tiden i alla fall. Man kom dit, såg uppställningen med ett oroligt pirr i magen – kan det här gå vägen?!?

Och som det gick!

Grabbarna såg ut att ha skitroligt på plan, visserligen blev de stundtals rejält manglade av frustrerande motspelare, men de flesta av Årsundaspelarna kom igenom vigt och spänstigt (undrar om de är lika viga och spänstiga idag?).

Mathias Enholm rinner emellan tre försvarare som ingenting – tror faktiskt att de satsade lite extra på att få honom ur spel, men jag kan ha fel (kan ju inte så mycket om fotboll, men jag har synen i relativt bra ordning). Hedesunda lyckas också vid några tillfällen få stabiliteten själv – Johan Andersson – på fall. Man kan väl kanske säga att det var tur att det inte blev några (allvarligare) skador i matchen.

Vartefter Årsundas mål kommer sjunker Hedesundas tolerans och spelet blir hårdare, men Årsundingarna kan de också. Flertalet kort delas ut varav ett rött (till Hedesunda). Mycket snack och gnäll kändes det som, men som sagt – som Årsundasupporter kunde man i alla fall gå från matchen med ett leende på läpparna!

Matchen vanns av Årsunda med 4-1
Johan Andersson, Mads Vik Tvedte, Mathias Enholm och Nils-Olov Ohlsson

Med förhoppning om att starten satt ribban för hur resten av hösten kommer att se ut…spelaren längst till vänster i bild har under kvällen gått under smeknamn som "fågelungen" och Flax", och bilden talar sitt eget språk ;)


Kvällen till ära fick Eken låna Arnes vackra keps - men den matchade ju i alla fall strumporna :)

En felinställd kamera och ett urtaget minneskort gjorde att kvällens fotoskörd blev sådär...
bättre lycka nästa gång...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0