long time no see...men nu BACK ON TRACK

Tidsbrist, dålig eller ingen uppkoppling till nätet och dessutom brist på fantasi för att få till text utifrån matcherna har det blivit rent ut sagt skitdåligt med uppdateringen här. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det!

 

Idag drabbade Järbo och Årsunda samman på Årsunda IP.

150 pers hade masat sig till IP denna tokunderbara balfredag, riktigt trevligt att se så mycket folk på IP. Tråkigt nog var det inte Årsundas dag idag – en tidig utvisning som tycktes MYCKET tveksam – men jag kan ju vara partisk – utan en förlust inkasserades. Man orkade inte stå emot med en man kort och resultatet blev 1-2, trots att Årsunda spelade ett närmast magiskt fint spel och hade en tokladdad ”Ena” som sprang som en furie på plan.

 

Kunde inte låta bli denna bjudning ;)

B-laget spelade på onsdagen match hemma mot Hedesunda. Det va en ganska ointressant match, ingen gjorde nånting kändes det som. Men det får stå för båda lagen, det var en totalt händelsefattig match och den slutade också 0-0. Ett plus var i alla fall att man – fläckvis – hörde lite rop från båset. Ett annat var att ett par "nygamla" fanns med i uppställningen - Linkan junior och Fredde.

 

Flickorna hade på mors dag hemmamatch mot ett överraskande NorrHam. Ett riktigt blåshål var det på IP denna dag och tjejerna fick slita ont. Dessutom var det flera borta och som om inte det va nog så skadades Linnea A tidigt i matchen så det blev lite jobbigt för tjejerna som knappt kunde vila alls. Däremot var förlusten mycket orättvis – resultatet 1-2.Damerna spelade mot Huge den 23/5 och denna match var en tyst match. Spelarna var tysta – inget snack på plan, Ledarna var tysta – bägge båsen var tyst, inga hörbara rop i alla fall. Dessutom var publiken tyst! Men hur det nu än är, och trots ett i alla fall stundtals bra spel från Årsundabrudarna så blev det en brakförlust. Men tjejerna kunde i alla fall ladda om och åka till Hofors och hålla fanan högt och där ta tre poäng. Däremot var jag inte på den matchen tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0