Årsunda - Stensätra Herrar div. 4

Matchen på IP fredagen den 17 juni var en sådan där match som man va på väg att lämna eftersom INGENTING gick som det va tänkt. Trots att Årsunda gjorde första målet och va ganska ”på” trodde man inte att det skulle bli bättre än en förlust när det stod 1-2 med mindre än en halv period kvar.

Men plötsligt händer det och det började ”mullra” i Årsundaklacken igen…

Charlie skickar fram en långboll till Enholm som enkelt förvärvar detta på ett föredömligt sätt och det är i alla fall 2-2. Sedan känns det lättare och det verkar som om alla hittade viljan och drivet igen och trean sattes av Mange och sedan kunde Nisse avsluta som han började – Med ett mål.

Fotbollsfest på IP i flera bemärkelser, mycket folk, feststämning i fikeriet som dagen till ära även hade hamburgare men inte minst på planen där de blågula kunde vända och visa att men nu faktiskt har både viljan och orken att kriga sig tillbaka.

Kul att se en massa glada miner och nöjda spelare och det är ni värda!

Tyvärr var vädret inget optimalt fotbollsväder - och man frös nästan fingrarna av sig när man skulle fota. Korten blev suddiga, tråkiga och lite samsamma...men jag lägger upp nägra i alla fall...Det blev inte så många, av flera anledningar. Bla. vädret men också för att det verkar vara så att det händer mest omkring en viss spelare på plan.
Beror det på dennes spelstil, spelskicklighet eller bara på att kameran hittar honom i vimlet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0