Flickor div. 2 Årsunda - Stensätra

Flickorna har startat sin uppladdning med en kickoff med övernattning på IP. En kväll fylld med lekar, taktik och fnitter kan jag tänka mig. Vad de än gjorde för att ladda så var det bra. Matchen blåstes igång 15.00 och Årsundabrudarna ligger på med stort tryck.

Det är massa prat i laget vilket leder till ett mycket bra samspel och ett fint passningsspel. Dock var det – dagen till ära – mycket fint väder och förmodligen ganska varmt och detta gjorde att tjejerna (i båda lagen) var mycket trötta i slutet av första. Det märktes inte minst på den tempoväxling som det blev och spelet blev lite ”fumligare”.

Efter lite vila, snack och en massa vatten kom Årsunda ut på plan igen med nya krafter och det belönades strax med ett mål. Maria B chippade in 1-0 till hemmalaget och publiken jublade – i alla fall lät det som att alla va glada att det blev mål.

Det blev vid ett tillfälle lite oroligt och stressigt framför vårt mål och det va nära 1-1 när Stensätra pressade på, men det blev inget mål och jag tror att vi alla i Årsundafärgerna var riktigt glada när matchen var slut och vi hade inkasserat en seger. Årsunda hade mycket spel, mycket boll, många målchanser och mest vilja – detta gav resultat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0