Hille - Årsunda B-laget

Premiär för B-laget på Hille IP. Årsunda  ställde upp med lite av ett legendariskt lag med namn som Peter Hagström, Pelle Berggren och Fredrik Pedersen!!! I övrigt var det många ”nygamla” spelare då förra årets korplag  ”Team Kundvagn” tagit steget (tillbaka) till ÅIF. De flesta har spelat i Årsundalag tidigare. Sedan var det ju också trofasta spelare såsom Niklas, Fredrik, ”Peder”, Edvardsson och Johan och inte minst Falk.

Den sistnämnde räddade resultatet till de blygsamma siffror som det nu blev, bl.a. efter en räddad straff. 1-0 till Hille blev det till slut, men de hade betydligt fler chanser. Årsunda hade en riktigt fin chans de också men det ville sig inte riktigt – då heller. Det kändes som om spelarna hade lite svårt att hitta varandra och stundtals verkade de rädda för bollen – de sprang ifrån den istället för att vilja ha den!!

Lite roliga citat från plan kan jag i alla fall bjussa på:

”Du blåser å blåser men ingen vet vad du blåser åt” Domaren var väldigt dålig på att visa eller berätta varför han blåste – att han dessutom var väldigt ”sen” i sina blåsningar gjorde det inte lättare.

”20 år och får kramp redan…” Vår egen Pelle kunde inte hålla sig när en Hillespelare fick kramp.

”Håll ner armarna nu”, ””upp gubbar – JOBBA”, ”hitta er gubbe å håll i” Ja mycke snack på plan – ibland. Däremot tyckte jag att det var lite tyst från coachen :)


Kommentarer
Postat av: Coach

Jäkligt bra skrivet!

Vi var rädd för bollen idag och hjälpa varandra när det behövdes,

Men som sagt 7st B-lags spelare borta idag så legenderna fick komma in till räddning! så tusen tack till dom!Ska skärpa mig i fortsättningen! Ska bli mer skrik ifrån båset! ;)

2011-05-04 @ 23:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0