ÅIF - GIF FF U

Denna onsdagkväll var det på hemmaplan och GIF FF U är motståndare. En ljum kväll och massor av folk på IP – precis som det ska vara!

Årsunda börjar starkt och har fint samspel och får till ”farliga” chanser – framförallt när Mathias Enholm kommer fram. Men idag tycker jag att ”Mackan” va grym – undrar lite vad han ätit idag? Efter fyra-fem minuter kom också utdelningen – 1-0 Årsunda… när Mackan får till ett praktskott.

Sedan kommer en tråkig del av matchen… visserligen saknades det inte målchanser, men det va stundvis ganska tråkig fotboll. Gävlepojkarna hade inte så mycket att sätta emot ett starkt Årsunda, de hade inte många målchanser. I slutet av matchen hade de dock några chanser, varav en ribbträff, men det var nog det farligaste mot de gulblå under denna match.

Ena gjorde 2-0 och Mackan bombade in 3-0-målet.

Grattis till ytterligare en seger… vi ses på hemmamatcherna denna säsong…bortamatcherna kommer jag förmodligen att banga på…men man vet aldrig.Dagen till ära - och i Charlies frånvaro - så var det Nisse och Mackan som fastnade på flest bilder
Kan kanske vara bra att veta om någon behöver nåt kort någon gång :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Annica !

Tack för alla fina bilder. Satt bredvid Lisa så jag frågade det samma.... Stuvade makaroner o falukorv, och det såg ju ut att funka ;))

Stora kramen il

2012-05-03 @ 14:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0