Tidningscupen dag ett

Så var den då här äntligen… helgen för den stora begivelsen – Tidningscupen! Helgen och cupen inleddes med flickmatch, ett av två f11 lag startade kl 16.00.

Årsunda if blå mötte Hagaström i denna startmatch och resultatet blev oavgjort 0-0. Bra samspel och fin sammanhållning i laget…

Det andra laget flickor 11 hade med kallas gul och deras första match spelades mot Stensätra. Den matchen slutade med förlust med 1-0. Lite tråkigt eftersom Årsundabrudarna hade mycket bra spel på ”målgörarsidan”…

Så blev det då dags för ett par flickmatcher igen och nu ville de visa att man kan om man vill :)
Årsunda IF Blå mötte NorrHam och vann med 2-0. Ebba Gärdh och Alice Söderberg var det som nätade i denna match.

Årsunda IF gul mötte direkt efter Valbo FF och vann med 1-0 och här gjordes målet av Ellen Larsson.

Årsunda IF blå fick snabbt på spela mot Gefle IF med resultatet 0-0.

IK Sätra fick så Årsunda IF gul ta emot i sin tredje match. Det var en match med en massa spänning och när slutsignalen gick stod det klart att de blågula brudarna vann med 3-1. Målgörare i denna match var Alma Backhouse, Elaine Qvist och Elna Igeland.

ÅIF blå tog i sista matchen emot Sandvikens IF. 1-1 blev det i denna match och Årsundas mål gjordes av Maja Hedman.

Så har vi då kommit till sista matchen för flickorna i ÅIF gul och man ställer upp rejält motstånd mot Hofors. Tyvärr räckte det inte hela vägen och man inkasserade en förlust. 1-3 blev det och Elaine Qvist gjorde målet.

Lagen slutade tvåa resp. trea i sina grupper – BRA jobbat tjejer!
Det ser onekligen ut som om Årsundas damlag är säkrat framöver :)

 

I Herrarnas första match mötte de Kungsgårdens SK 1. Här ville man lite för mycket och passade en gång för mycket istället för att skjuta själv… Man förlorade med klara 5-0.

I andra matchen fick man till spelet lite bättre och efter 14 minuter gjorde de 1-0. I 16:onde minuten kvitterade Valbo. Sedan hann vi inte blinka förrän det var 2-1. Nu hade man fått lite energipåfyllning och får lite ”trygghetskänsla” av att fixa segern. Man bjuder in, man tappar fokus – och man ger bort ett mål… precis i slutsekunderna kvitterar Valbo och slutresultatet blir 2-2.

I tredje och sista matchen i gruppspelet mötte Årsunda Helges. En match utan spets kan tyckas, men man vann i alla fall med 4-1.

Målgörarna för Herrlaget får jag återkomma med eftersom mina minnesanteckningar raderades av en klantig "paddahanterare" :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0