Stensätra - Årsunda Flickor div 2

Flickorna åkte till Skogsvallen för att möta Stensätra i den andra drabbningen för säsongen den sista matchen före uppehållet. Tufft spel, målchanser och många spelare med vilket är roligt att se.

Lisa hade som vanligt mycket spring i bena och Elsa tuffade till sig och stod pall för det mesta. Fanny ångade på och Linnéa A tjongade på trots den ”gamla” skadan. Alla tuffade på som de brukade och det fanns mycket glädje i matchen (i alla fall kändes det så ur min synvinkel).

Domaren gjorde nog vad han kunde, men jag tycker det är lite taskigt att behöva döma ensam – både för spelarna och för den som dömer.

Angelica bjöd på en kalaspassning som Lisa förvaltade väl och satte matchens enda mål. Linnea S glömde för en stund att det va fotboll som spelades och tog ner bollen med handen, vilket coachen kommenterade (så där i efterhand) med att det va snyggt gjort och fair play. Vad ahn menade får ni fråga honom...

Yanat spelade lite på slutet men visade – precis som i förra matchen – att hon är en hejjare, Clara höll på springa ner motståndarnas målvakt, men de flinade bägge två så det va nog ingen fara. Maria kämpade på trots förkylning i kroppen, Maria i målet gjorde – som vanligt – inga misstag och räddade en del fina skott på mål och systrarna Andersson (Emilia och Ella) visade vart skåpet ska stå när de ”styrde om” flera bollar då motståndarna försökte sig på ett anfall.

Sofia pressade på och visade vad hon ville och Emma B gav inte upp och visade dessutom vem som hade bästa konditionen. Dessutom hade vi dagen till ära Emma I med i laget och trots att några i publiken va lite orolig att hon skulle glömma bort att hon va utespelare så visade hon att hon minsann kan spela annat än målvakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0