Träningsmatch Herrar

Jernvallen – 21 april 2012 – snöblaskigt och ruggigt.

Motståndet bjuder Högbo på och matchen sparkas igång nästan en halvtimme tidigare än utsatt (vilket kanske var tur eftersom mina händer va som isbitar när matchen till slut blåstes av).

Som vanligt är det en klick Årsundafans som äntrar läktaren för att få lite försmak på säsongens händelser i gul/blå bana. Börjar bli härdade nu med kylan för sittunderlag och filtar bubbas till och från publikplats så man ser ut som packåsnor – men vad gör det när man förhoppningsvis sett en bra ÅIF-match?Det där braiga i matcherna verkar låta vänta på sig, även om man i den här matchen stundtals fick igång riktigt bra passningsspel. Målchanserna fanns – riktigt många dessutom – men det ville sig inte alltid. Det va felträffar, för högt, precis utanför eller så kom det en grön/vit gubbe emellan – som från ingenstans.

Men det kom mål också. Det första hann jag inte se eftersom de startat innan jag kommit, men det ska ha varit Ekberg – återvändaren – som gjorde det. Sedan fick både Mackan, Ena, Mange och Izzat göra ett varsitt mål medan man bara släppte in ett. Dock var inte målis helt sysslolös heller utan fick visa att han kunde göra fina räddningar. Mr. ”let´s Dance” drog på sig ett par gula, men det är nog redan glömt nu (måste erkänna att jag missade det andra).

Det ska bli spännande att se matcherna i serien där man har ”likvärdigt” motstånd, jag har ju bara sett två träningsmatcher och då mot div.5-lag. Vet inte om det är någon skillnad, men det borde väl vara det om man är i en högre division?!?

Nu börjar det bli lite surrigt i mitt tänkande och eftersom jag är ”gröngöling”  gällande fotboll så sätter jag stopp här.
Dagens "fastnare på kort" är som vanligt Charlie, men Ena vill gärna vara med också. Dagen till ära va både Micke B, Jonas L och Mackan goda kandidater - höll sig framme :)


Träningsmatch herr

En solig dag på Nynäs i Gävle.
Motståndet är Gävle Latino

Första tanken när jag såg uppvärmningen var att...
shit, de e många nya i laget!

Men efter lite eftertanke så va det nog mest att jag inte sett dem spela
på ett tag :)

mest nya frisyrer och accessoarer var det, men några nya ansikten fanns det i alla fall.

jag hoppas väl att ingen tar illa upp att jag lägger upp lite kort här.

Matchen fick jag lämna efter första halvlek, men det jag såg va väl sådär.
Inget överväldigande, men att viljan och kämpaglöden finns kvar går inte att ta miste på
-trots att det var en träningsmatch.

Som vanligt lite dåligt med snacket - vilket jag saknar hos många lag. Lite småirriterat tugg på varann men i det stora hela verkar det vara ett lag som spelar bra ihop.

Jag tror också det var lite svårspelat på Nynäs, både underlaget och vinden, men jag hann i alla fall se både Calle och Mathias göra mål. Jag hann också se ett mål för motståndarna och en underbart fin frispringning av "Ena" som vi alla var stupsäker på att skulle resultera i ett mål - i stort sett ensam med ett mer eller mindre öppet mål - men...
PJUTT

haha ja det blev pannkaka av det :)

(vi alla som jag skrev var den vanliga klicken fans som alltid följer...)

En vänlig själ informerade mig i alla fall om att matchen slutade 5-1
och Calle, Ena*2, Niklas L och Izzat.

Vi ses fler gånger i sommar - dock inte på premiären då jag är bortrest...De sista herrarna skulle jag gärna se i "Let´s dance"...håller ni med?

Om man säger så här - #6 och #7 har jag MASSOR av foton på ifall någon skulle vilja ha :)


RSS 2.0