Årsunda Saik 2/SIF 3 Herrar B-laget

Årsunda tar idag emot Saik2-SIF3 hemma på IP. Dagens match hade högre tempo än förra, men frågan är om det beror på spelarna, motståndet eller den betydligt lägre snittåldern.

Tyvärr tycker jag att det är alldeles för lite snack mellan spelarna i Årsunda – motståndarna hade mycket mer prat och ”pepp” i sitt lag.

Årsunda har några spelare som bokstavligen går fram som ångvältar på plan och vid flera tillfällen bjöds vi på show där det mer såg ut som dans eller brottning än fotboll. Det var stundtals mycket hårt spel, men också ibland en form av ”7-manna-fotboll” där bollen fungerar som en magnet och alla spelarna samlas i en klunga runt den.

Lika plötsligt som vi förnimmade denna ungdomstendens lika plötsligt förvandlades ”pojkarna” till ”män” och började prata och spela fint passningsspel för att sedan virra runt och glömma bort sig igen. Men det är ganska kul att se sådan fotboll också J

”Farsan” i laget mer eller mindre ”kramas” ner till liggande läge i straffområdet och ÅIF får en straff som sätts i nätet av ”Mackan”. Samma fötter satte en stund senare ett fint mål som tyvärr dömdes bort p.g.a. offside.

Man kan säga som så att lite tur är tur det också vilket gästerna bevisade då de lyckas få in 1-1 precis i slutminuterna. Denna match värmde betydligt mer än den senaste – men med facit i hand KAN det ha berott på att vädret va lite bättre.

Mer snack killar – både på plan och från coachen ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0